Residence for the Elderly in Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú
写真 © Fernando Guerra
写真 © Fernando Guerra
写真 © Fernando Guerra
写真 © Fernando Guerra
建築家
PINEARQ
住所
St. Josep, 16, 08800 Vilanova i la Geltrú
2011
チーム
Alberto de Pineda, Roberto Cortés, Marcial Novo, Alba Casanovas

The project articulates a residential area with a day centre for the elderly. The building is arranged at different heights around a landscaped patio, allowing for the entry of sun and natural light. It adapts the spaces to the different requirements of the residence and the centre a change of use and new treatments.

Domesticity is prioritised in seeking maximum comfort in the spaces for long-stay residents. Safety has also been fundamental in organising the internal and external public spaces, so as to allow easy monitoring of residents and users of the centre.

関連したプロジェクト

  • Casa Malussi
    Iseppi AG
  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG

Magazine

PINEARQ によるその他のプロジェクト

Renovation and Extension of Granollers Asylum Hospital
Granollers
Marina Salud Hospital in Dénia
Dénia
Building for Severe Mental Disorders in Martí i Julià Hospital Park
Salt
Outpatient Building in Hospital del Mar
Barcelona
New Children's Hospital and Maternity Building of Hospital Santo Tomas
Panama City, Panama