DBJC House, Conil

Cádiz
Architekten
Alberto Campo Baeza
Standort
Cádiz
Jahr
2005

The project is an oceanfront house on the “Roche” beach in Conil, Cadiz.

We built horizontal spaces that, set low to the earth, almost disappear. We place was limited with low white walls on which the volume settles, melding with the site.

Three strips roofed with concrete slabs parallel to the sea and the street were formed. In the first, closest to the street, are the service elements. In the second, the bedrooms both upstairs and down.  In the last, the closest to the sea, the main living area.

All is open, sometimes glazed to provide protection from the wind. The structure is held up by a grid of white metal pillars. The continuous floor, is in light limestone.

On top of the strip closest to the sea, at the highest point, there is a roof terrace with wooden screens.

It is entirely open yet covered, like a large shade.

Dazugehörige Projekte

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Magazin

Andere Projekte von Alberto Campo Baeza

Moliner House
Zaragoza
Caja Granada
Granada
Offices for Junta Castilla León
Zamora
Rufo House
Toledo
Raumplan house
Aravaca, Madrid