Church Square

 Torna alla Lista di Progetti
Sede
Bagà
Anno
2011

Square and parking design tries to adapt to the site topography and to enhance visuals in a privileged natural environment of agricultural terraces. With this new public space, pedestrian circuits are redefined and the same time, the square creates a new relax space with a lot of play activities to realize at.

The unique built element is a wooden pergola on a side of square. It integrates parking access and lineal protected bench with visuals to south façade of St Esteve church. A big stone stair enhances the connection between church and square. Pergola sifts visuals between square and existing dwelling building, preserving inhabitants privacy.

Altri progetti di Comas-Pont Arquitectes

Escalera Umbral
Ribes de Freser
Marta Mata School
Barberà del Vallès
Furriols Building
Vic
Urbanization of Historical Downtown
Ripoll
House in forest
Muntanyola