2019
El millor disseny de l'any
Barcelona

"El millor disseny de l’any" és l’exposició anual que recull les obres finalistes i guanyadores dels premis de les diferents disciplines del disseny, l’arquitectura i les arts que organitzen les associacions del FAD: els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme (ARQUIN-FAD), els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual (ADG-FAD), els Premis ADI de disseny industrial i cultura del disseny (ADI-FAD), els Premis FAD d’Art (A-FAD) i els Premis Habitàcola per a estudiants d’arquitectura i disseny (ARQUIN-FAD).

2016
Debat Transversal d'Arquitectura
Vic

Reinterpretació d'edificis significatius del casc antic de Vic pels alumnes de l'Estudi KRAFT, organitzat per VICCC Capital de la Cultura Catalana 2016, Ajuntament de Vic i Congrés d'Arquitectura. Exposició a les llibreries i a la Biblioteca Joan Triadú de Vic.

2007
Arquitectes del segle XXI
Vic

La Delegació d'Osona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya acull una exposició que recull Projectes Fi de Carrera emplaçats a la comarca d’Osona o projectats per arquitectes osonencs. És una mostra del camí realitzat a les escoles d’arquitectura, i alhora un lligam entre el primer projecte que dissenya l’arquitecte, i la possibilitat de construcció que això representa.