照片 © Stephan Zähring
图片 © sbA
图纸 © sbA
照片 © Stephan Zähring
照片 © Stephan Zähring
照片 © Stephan Zähring
照片 © Stephan Zähring
照片 © Stephan Zähring
照片 © Stephan Zähring
图纸 © sbA
照片 © sbA

Apartment Vallvidrera

 回到项目列表
位置
Barcelona
年份
2006
客户
private
团队
in collaboration with Bárbara Noguerol Diez + Estanislau Puig Durall Arquitectos

Refurbishment of a long narrow apartment in Vallvidrera's hill. In order to keep the eye on the panoramic view of Barcelona from any point in the apartment, all the existing walls are removed and the new furniture is placed along the corridor creating new stepped spaces.

以下出品方的其他项目 sandy brunner Architecture

Penthouse Sarria
Barcelona
Apartment Eixample
Barcelona
Apartment Glòries
Barcelona
Giahi Tattoo & Piercing Studios
Zürich, 瑞士
Escuela Suiza Barcelona
Barcelona