Renovation and Extension of Granollers Asylum Hospital

Granollers
照片 © FERNANDO GUERRA
照片 © FERNANDO GUERRA
照片 © FERNANDO GUERRA
照片 © FERNANDO GUERRA
照片 © FERNANDO GUERRA
照片 © FERNANDO GUERRA
照片 © FERNANDO GUERRA
照片 © FERNANDO GUERRA
照片 © FERNANDO GUERRA
建筑师
PINEARQ
地址
Avda. Francesc Ribes, s/n, 08402 Granollers
年份
2010
团队
Alberto de Pineda, Juan García, Pedro Pombinho, Gerardo Solera

This complex is located in an urban consolidation zone of Granollers, a municipality to the northeast of Barcelona. The action is for extension of a listed historic building in the modernist style.

The new volume is adapted to the gradient of the site, with semi-basement areas. The project solves the problem of poor communications between the existing pavilions, with patios created to connect all the departments. The façade of the new part is planned to be neutral to enhance the value of the historic building.

相关项目

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

杂志

以下出品方的其他项目 PINEARQ

Hospital Beatriz Angelo
Loures, Portugal
Marina Salud Hospital in Dénia
Dénia
Doctor Moisès Broggi Hospital
Sant Joan Despí
Barcelona Biomedical Research Park
Barcelona
QuirónSalud Madrid University Hospital
Pozuelo de Alarcón
Anti-Doping Laboratory in Doha
Doha, Qatar