Apartment Vallvidrera

Barcelona
照片 © Stephan Zähring
图片 © sbA
图纸 © sbA
照片 © Stephan Zähring
照片 © Stephan Zähring
照片 © Stephan Zähring
照片 © Stephan Zähring
照片 © Stephan Zähring
照片 © Stephan Zähring
图纸 © sbA
照片 © sbA
建筑师
sandy brunner Architecture
位置
Barcelona
年份
2006
客户
private
团队
in collaboration with Bárbara Noguerol Diez + Estanislau Puig Durall Arquitectos

Refurbishment of a long narrow apartment in Vallvidrera's hill. In order to keep the eye on the panoramic view of Barcelona from any point in the apartment, all the existing walls are removed and the new furniture is placed along the corridor creating new stepped spaces.

相关项目

  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG
  • Golf-Park Aarau West
    Husistein & Partner AG

杂志

以下出品方的其他项目 sandy brunner Architecture

Apartment Eixample
Barcelona
Apartment Glòries
Barcelona
Penthouse Sarria
Barcelona
House in Sitges II
Sitges
Apartment Ciutat Vella
Barcelona