Photo © Stephan Zähring
Picture © sbA
Drawing © sbA
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Drawing © sbA

Apartment Vallvidrera

 Terug naar projectenlijst
Locatie
Barcelona
Jaar
2006
Klant
private
Team
Sandy Brunner, Bárbara Noguerol Diez, Estanislau Puig Durall

Refurbishment of a long narrow apartment in Vallvidrera's hill. In order to keep the eye on the panoramic view of Barcelona from any point in the apartment, all the existing walls are removed and the new furniture is placed along the corridor creating new stepped spaces.

Andere projecten van sandy brunner Architecture

Cage Gallery + Coworking
Barcelona
Súper Coffee & Food
Barcelona
Apartment Ciutat Vella
Barcelona
Office Weirather Wenzel & Partner
Barcelona
Two houses Begur
Begur
Office Red Bull
Barcelona