Renovation and Extension of Granollers Asylum Hospital

Granollers
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Architecten
PINEARQ
Adres
Avda. Francesc Ribes, s/n, 08402 Granollers
Jaar
2010
Team
Alberto de Pineda, Juan García, Pedro Pombinho, Gerardo Solera

This complex is located in an urban consolidation zone of Granollers, a municipality to the northeast of Barcelona. The action is for extension of a listed historic building in the modernist style.

The new volume is adapted to the gradient of the site, with semi-basement areas. The project solves the problem of poor communications between the existing pavilions, with patios created to connect all the departments. The façade of the new part is planned to be neutral to enhance the value of the historic building.

Gerelateerde projecten

  • Dialogue Center “Przełomy”
    KWK Promes architect
  • Hotel in Czorsztyn
    KWK Promes architect
  • Farmhouse with Lap Pool
    GLUCK+
  • Bar House
    GLUCK+
  • Bronx Preparatory Charter School, Bronx
    GLUCK+

Magazine

Andere projecten van PINEARQ

Hospital Beatriz Angelo
Loures, Portugal
Marina Salud Hospital in Dénia
Dénia
Doctor Moisès Broggi Hospital
Sant Joan Despí
Barcelona Biomedical Research Park
Barcelona
QuirónSalud Madrid University Hospital
Pozuelo de Alarcón
Anti-Doping Laboratory in Doha
Doha, Qatar