Apartment Vallvidrera

Barcelona
Photo © Stephan Zähring
Picture © sbA
Drawing © sbA
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Drawing © sbA
Architecten
sandy brunner Architecture
Locatie
Barcelona
Jaar
2006
Klant
private
Team
Sandy Brunner, Bárbara Noguerol Diez, Estanislau Puig Durall

Refurbishment of a long narrow apartment in Vallvidrera's hill. In order to keep the eye on the panoramic view of Barcelona from any point in the apartment, all the existing walls are removed and the new furniture is placed along the corridor creating new stepped spaces.

Gerelateerde projecten

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Magazine

Andere projecten van sandy brunner Architecture

Cage Gallery + Coworking
Barcelona
Súper Coffee & Food
Barcelona
Apartment Ciutat Vella
Barcelona
Office Weirather Wenzel & Partner
Barcelona
Two houses Begur
Begur
Office Red Bull
Barcelona