Pediatric Cancer Center in Sant Joan de Déu Hospital

Esplugues de Llobregat
建築家
PINEARQ
住所
Pg. de Sant Joan de Déu, 2, 08950 Esplugues de Llobregat
2020
チーム
Alberto de Pineda, Roberto Cortés, Carla Romagosa, Begoña Rodríguez, Jenicá Craiu, Alexandra Demetriu

The new Paediatric Cancer Center in Sant Joan de Déu hospital is set at the northwest border of the city, on one of the main arterial roads and with its back to the mountain which limits Barcelona. The centre occupies the existing teaching building; for this project the present arrangement and layout are changed, using the gradient to provide more height, unifying the façade and providing a passageway to connect with the main hospital building.

The renovation and extension are being done in stages. The external cladding is maintained and supplemented with a ventilated façade in the extended areas. The change is emphasised by extending the windows and with vertical elements for protection from the sun.

関連したプロジェクト

  • Ersatzneubau Wohnhaus Heinrichstrasse, Zürich
    SPPA Architekten
  • Neubau Wohnüberbauung Büelwisen, Dübendorf
    SPPA Architekten
  • Revitalisierung Bahnhofstrasse 75 / 79, Zürich
    SPPA Architekten
  • Wohnvillenquartier - Fontane Gärten
    czerner göttsch architekten
  • SILENT BERLIN
    Koy + Winkel Fotografie

Magazine

PINEARQ によるその他のプロジェクト

Hospital Beatriz Angelo
Loures, Portugal
Marina Salud Hospital in Dénia
Dénia
Renovation and Extension of Granollers Asylum Hospital
Granollers
Doctor Moisès Broggi Hospital
Sant Joan Despí
Barcelona Biomedical Research Park
Barcelona
QuirónSalud Madrid University Hospital
Pozuelo de Alarcón