68 social housing units in [email protected]

Barcelona
写真 © Adria Goula
写真 © Adria Goula
写真 © Adria Goula
写真 © Adria Goula
写真 © Adria Goula
写真 © Adria Goula
建築家
BAAS arquitectura
場所
Barcelona
2015

The building stands in a strange location, in a courtyard at the centre of a city block in the [email protected] district with no direct access to the street.

This awkward volume created by planning, with one 11-storey section and another six floors high, is nuanced by the strategic crushing of the corners where it joins the surrounding buildings.

It is built of black brick, which contrasts with the building?s technological surroundings, and has long windows that give the apartments plenty of light and exceptional views for such small spaces.

The project consists of one 7-storey block and one 11-storey block housing 68 apartments of 70m2 each. The design suggests an open central services area.

関連したプロジェクト

  • Kanzlei in der Brauerei
    Martin Schmitt Architektur
  • Kantine der Ecole Voltaire
    Martin Schmitt Architektur
  • HQ CORDEEL
    Binst Architects
  • Foshan Poly • OPUS ONE
    CCD (Cheng Chung Design)
  • Lattenburg
    he und du ZT KG

Magazine

BAAS arquitectura によるその他のプロジェクト

SS house
Majorica
Progrés-Raval Health Centre Badalona
Badalona
Law Courts Sant Boi de Llobregat
Sant Boi de Llobregat
Faculty of Radio and Television Katowice
Katowice, Poland
Alta Diagonal Office Building
Barcelona
Barcelona Museum of History at the Oliva Artés Factory
Barcelona