Apartment Vallvidrera

Barcelona
Foto © Stephan Zähring
Immagine © sbA
Disegno © sbA
Foto © Stephan Zähring
Foto © Stephan Zähring
Foto © Stephan Zähring
Foto © Stephan Zähring
Foto © Stephan Zähring
Foto © Stephan Zähring
Disegno © sbA
Foto © sbA
Architetti
sandy brunner Architecture
Sede
Barcelona
Anno
2006
Cliente
private
Team
in collaboration with Bárbara Noguerol Diez + Estanislau Puig Durall Arquitectos

Refurbishment of a long narrow apartment in Vallvidrera's hill. In order to keep the eye on the panoramic view of Barcelona from any point in the apartment, all the existing walls are removed and the new furniture is placed along the corridor creating new stepped spaces.

Progetti collegati

  • Casa Malussi
    Iseppi AG
  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG

Rivista

Altri progetti di sandy brunner Architecture

Penthouse Sarria
Barcelona
Apartment Eixample
Barcelona
Apartment Glòries
Barcelona
Giahi Tattoo & Piercing Studios
Zürich, Svizzera
Escuela Suiza Barcelona
Barcelona