Apartment Vallvidrera

Barcelona
Photo © Stephan Zähring
Image © sbA
Dessin © sbA
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Dessin © sbA
Photo © sbA
Architectes
sandy brunner Architecture
Lieu
Barcelona
Année
2006
Client
private
Équipe
in collaboration with Bárbara Noguerol Diez + Estanislau Puig Durall Arquitectos

Refurbishment of a long narrow apartment in Vallvidrera's hill. In order to keep the eye on the panoramic view of Barcelona from any point in the apartment, all the existing walls are removed and the new furniture is placed along the corridor creating new stepped spaces.

Projets liés

  • AESOP SHINJUKU
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • Gallery COMMON
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • RESTAURANT ON THE SEA
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • CUTLERY for VALERIE OBJECTS
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • Akeno Restaurant
    Cyrus Ghanai Interior Architecture & Design

Magazine

Autres projets de sandy brunner Architecture

Apartment Eixample
Barcelona
Apartment Glòries
Barcelona
Penthouse Sarria
Barcelona
House in Sitges II
Sitges
Apartment Ciutat Vella
Barcelona