Apartment Vallvidrera

Barcelona
Photo © Stephan Zähring
Picture © sbA
Drawing © sbA
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Drawing © sbA
Photo © sbA
Architects
sandy brunner Architecture
Location
Barcelona
Year
2006
Client
private
Team
in collaboration with Bárbara Noguerol Diez + Estanislau Puig Durall Arquitectos

Refurbishment of a long narrow apartment in Vallvidrera's hill. In order to keep the eye on the panoramic view of Barcelona from any point in the apartment, all the existing walls are removed and the new furniture is placed along the corridor creating new stepped spaces.

Related Projects

  • AESOP SHINJUKU
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • Gallery COMMON
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • RESTAURANT ON THE SEA
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • CUTLERY for VALERIE OBJECTS
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • Akeno Restaurant
    Cyrus Ghanai Interior Architecture & Design

Magazine

Other Projects by sandy brunner Architecture

Penthouse Sarria
Barcelona
Apartment Eixample
Barcelona
Apartment Glòries
Barcelona
Giahi Tattoo & Piercing Studios
Zürich, Switzerland
Escuela Suiza Barcelona
Barcelona