Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA

Renovation and Extension of Granollers Asylum Hospital

 Back to Projects list
Address
Avda. Francesc Ribes, s/n, 08402 Granollers
Year
2010
Team
Alberto de Pineda, Juan García, Pedro Pombinho, Gerardo Solera

This complex is located in an urban consolidation zone of Granollers, a municipality to the northeast of Barcelona. The action is for extension of a listed historic building in the modernist style.

The new volume is adapted to the gradient of the site, with semi-basement areas. The project solves the problem of poor communications between the existing pavilions, with patios created to connect all the departments. The façade of the new part is planned to be neutral to enhance the value of the historic building.

Other Projects by PINEARQ

Marina Salud Hospital in Dénia
Dénia
Residence for the Elderly in Vilanova i la Geltrú
Vilanova i la Geltrú
Building for Severe Mental Disorders in Martí i Julià Hospital Park
Salt
Outpatient Building in Hospital del Mar
Barcelona
New Children's Hospital and Maternity Building of Hospital Santo Tomas
Panama City, Panama