Foto © Stephan Zähring
Bild © sbA
Zeichnung © sbA
Foto © Stephan Zähring
Foto © Stephan Zähring
Foto © Stephan Zähring
Foto © Stephan Zähring
Foto © Stephan Zähring
Foto © Stephan Zähring
Zeichnung © sbA

Wohnung Vallvidrera

 Zurück zur Projektliste
Standort
Barcelona
Jahr
2006
Bauherrschaft
private
Team
Sandy Brunner, Bárbara Noguerol Diez, Estanislau Puig Durall

Refurbishment of a long narrow apartment in Vallvidrera's hill. In order to keep the eye on the panoramic view of Barcelona from any point in the apartment, all the existing walls are removed and the new furniture is placed along the corridor creating new stepped spaces.

Andere Projekte von sandy brunner Architecture

Cage Gallerie + Coworking
Barcelona
Súper Coffee & Food
Barcelona
Apartment Ciutat Vella
Barcelona
Büro Weirather Wenzel & Partner
Barcelona
Häuser Begur
Begur
Büro Red Bull
Barcelona