Hospital Beatriz Ângelo

Loures, Portugal
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Architects
PINEARQ
Adreça
Avenida Carlos Teixeira, 514, 2674-514 Loures, Portugal
Any
2011
Equip
Alberto de Pineda, Miguel Saraiva, Paula Pestana, Luis Barros, José Olagüe

El nou Hospital de Loures, un municipi localitzat al nord de Lisboa, s’ubica en una zona en creixement de la ciutat. L’edifici són dos cossos rectangulars, relacionats mitjançant una seqüència de patis interiors, entrelligats perpendiculars per tres volums. L’accés principal està marcat per una gran plaça que recull els recorreguts per vianants de l’entorn.

La disposició de l’hospital respecte al seu entorn respon a la cerca de les millors visuals cap a l’exterior i de la protecció davant el soroll dels veïns. L’interior es distribueix a partir d’entrades independents que serveixen a diversos tipus d’usuaris i usos.

Projectes relacionats

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Revista

Altres projectes per PINEARQ

Hospital Marina Salud de Dénia
Dénia
Reforma i ampliació de l'Hospital Asil de Granollers
Granollers
Hospital Doctor Moisés Broggi
Sant Joan Despí
Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
Barcelona
Hospital Universitari QuirónSalud Madrid
Pozuelo de Alarcón
Laboratori Antidoping a Doha
Doha, Qatar