Edifici per a Transtorns Mentals Severs del Parc Hospitalari Martí i Julià

Salt
Fotografia © Pinearq
Fotografia © Pinearq
Fotografia © Pinearq
Architects
PINEARQ
Adreça
Avda. Doctor Castany, 90, 17190 Salt
Any
2003
Equip
Alberto de Pineda, Manuel Brullet, Alfonso de Luna, Albert Vitaller, M. Àngels Manchado, Anna Fabregas

El conjunt hospitalari Martí i Julià, a Salt, està format per edificacions sanitàries i un parc urbà públic. Aquest edifici és el primer del complex, el més proper a l'antiga edificació existent en el solar. L'edifici conforma una L en planta, al voltant d'un pati on que es bolquen les activitats comunes.

Per a integrar l'estructura a l'entorn natural i al construït, i per a afavorir les teràpies dels pacients, l'edifici compta amb només dues plantes; la planta baixa està relacionada directament amb les zones verdes i arbrades. La dimensió reduïda, el color discret de les façanes i el ritme regular dels volums defineixen un edifici que s'insereix de forma satisfactòria en l'entorn i que marca fins i tot les seves característiques naturals.

Projectes relacionats

  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG
  • Golf-Park Aarau West
    Husistein & Partner AG

Revista

Altres projectes per PINEARQ

Reforma i ampliació de l'Hospital Asil de Granollers
Granollers
Hospital Marina Salud de Dénia
Dénia
Plataforma de Serveis de Vilanova i la Geltrú
Vilanova i la Geltrú
Consultes Externes del Hospital del Mar
Barcelona
Nou Hospital del Nen i Maternitat de l'Hospital Sant Tomàs
Panamá, Panama